God of War Ragnarök primește o actualizare așteptată de toată lumea: ce aduce nou modul New Game+

de: Andrei Tilimpea
06 04. 2023

Există chiar și un mod cinematografic alb-negru.

God of War Ragnarök, jocul de succes masiv de la Sony, tocmai a primit o actualizare destul de semnificativă cu un New Game+, care este mult mai mult decât o simplă reluare cu inamici mai duri. Acest NG+ este plin de funcții pentru a extinde durata de viață a titlului PS4 și PS5 de anul trecut. Pentru cei neinițiați, un New Game+ este o nouă aventură care se deblochează atunci când învingi jocul. În acest caz, toate echipamentele, armele și abilitățile tale sunt transferate de la salvarea anterioară.

Schimbările încep cu mai multe seturi de armuri noi care aduc mecanisme de joc unice la masă. Zeus armor îți mărește damage-ul magic și spell, dar te va expune unui risc mai mare pentru lovituri primite. The Spartan Armor, după cum sugerează și numele, elimină toate avantajele și sporurile de statistică, sporind provocarea și fără să lase loc pentru erori.

Atât Armor of the Black Bear, cât și Ares Armor adoptă abordarea opusă, oferind jucătorilor beneficii unice, cum ar fi o apărare sporită și o creștere a dropurilor de obiecte rare. Există, de asemenea, o mulțime de noi opțiuni de personalizare pentru tipurile de armuri preexistente, dacă dorești să îți schimbi aspectul. Limita de nivel este crescută atât pentru inamici, cât și pentru jucător, ceea ce este destul de comun într-un NG+.

Mai mult ca un New Game +

Orice echipament de nivel nou, inclusiv arme și scuturi, se poate converti în versiuni „Plus” cu mai multe opțiuni de progres. Echipamentul de conversie îți oferă, de asemenea, monede speciale care sunt folosite pentru a cumpăra descântece noi.

Vorbind despre enchantment-uri noi, puterile Engravings și Badge îți permit să aplici avantaje și statistici rezervate în mod obișnuit unei anumite armuri setate la o amuletă, astfel încât să beneficiezi de toate avantajele fără a fi nevoie să porți armura.

Sistemul este conceput pentru experimentare pentru a găsi cea mai bună combinație pentru stilul tău de joc unic. Anumiți inamici, cum ar fi Berserker Souls, vor lansa acum și noi enchantment-uri de creștere a statisticilor. În cele din urmă, există Burdens, enchantment-uricare aplică un avantaj negativ pentru a amplifica provocarea.

Boșii finalului de joc au fost reproiectați, arena de sparring a fost extinsă cu noi inamici și există chiar și un nou mod alb-negru pentru cei care caută o experiență mai cinematografică. Actualizarea gratuită axată pe NG+ este disponibilă acum, făcând din acesta un moment bun pentru a reveni în Scandinavia antică și a provoca un haos brutal.